Japonska metoda vrisovanja obrvi

Vse novice » Japonska metoda vrisovanja obrvi

eliš preživeti POLETJE brez vsakodnevnega risanja obrvi?  

 Japanese Dermo Cutter  (J. D. C. ) - japonska metoda vrisovanja obrvi

 

Si vsakodnevno rišeš obrvi?  Ti obrvi na določenih mestih ne rastejo?  Imaš svoje naravne obrvi presvetle ali preredke?  Si želiš popolno obliko obrvi? Si želiš zbuditi urejena,  izgledati naravno in urejeno tudi na morju in pri športu.

 

Japonska metoda vrisovanja obrvi je pravi odgovor, saj gre za estetski tattoo oziroma za vrsto permanentnega make-upa,  s katerim ustvarimo povsem naravni videz, saj se dlačice (obrvi) ne pulijo ampak  vrisujejo. S tem dosežemo 100 % naravni videz vaših obrvi.

Pri japonski metodi vrisovanja obrvi se tako vriše vsaka dlačica obrvi posebej, vse do popolnega videza obrvi, saj samo tako lahko dosežemo naraven videz obrvi. 

 

Rezultat japonske metode vrisovanja obrvi je tako naraven, da je popolnoma neopazno, da gre za vrisane dlačice.

Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno 2 leti, potrebna je  korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža).  Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene.   Pomembno je, da so vsi pripomočki s katerimi izvajamo japonsko metodo vrisovanja obrvi  sterilni in da pigmenti ustrezajo standardom EU.  Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberemo glede na barvo dlak (las) polti.   Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi.  

 

Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice.

 

Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi  traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.

Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi  ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.

 

Postopek vrisovanje obrvi po permanentni japonski metodi:

 

 

1. Prvo fotografiramo obrvi pred postopkom vrisovanja obrvi po japonski metodi.

2. S svinčnikom narišemo obliko obrvi katero stranka želi oziroma katera je mogoča glede na obstoječe stanje.

3. Določimo sredino obraza.

4. Ko sta obe obrvi narejeni s svinčnikom in je stranka zadovoljna je čas za naslednji korak permanentnega vrisovanja obrvi. Risanje vse do 100% zadovoljstva stranke.

5. S posebnim čopičem začnemo vrisovat obrvi in nanašati permanentno barvo na obrvi.

6. Nato na celotno površino nanesemo permanentno barvo.

7. Enako ponovimo na drugi obrvi nato odstranimo barvo in dobimo popoln rezultat japonske metode vrisovanja obrvi.

 

Vrisovanje obrvi lahko izvajamo tudi poleti, saj pri japonski metodi vrisovanja dlačic obrvi, pri kateri z mikro nožkom vnašamo pigmentom v prvo plast kože vsako dlačico posebej, ni bojazni, da si ne bi mogle te storitve privoščiti ob sončnih dnevih. Zaradi zelo plitkega vnosa pigmenta, naj vas ne skrbi glede opravljanje te metode v poletnih časih.   

 

 

Po postopku se je potrebno izogniti prvih par dni UV žarkom, potem pa ni nobenih težav, prav zaradi plitkega vnosa pigmenta v kožo. Priporočljivo je obrvi zaščititi na soncu z zaščitnim faktorjem, kot tudi kožo sicer.

 

  

Za brezplačen posvet ali na naročilo lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.