Aparati

Vela Shape

ELOS VELA ShapeTEHNOLOGIJA - novost v zdravljenju celulita

Elos (kratica za elektrooptično sinergijo) je zdravilna metoda, ki jo je v letu 2005 za zdravljenje celulita odobrilo ameriško Združenje za hrano in zdravila (FDA-Food and Drug Association ). Vela SShape pomeni posebno, zelo učinkovito obliko inter - mitentne vakuumske masaže, kar je povsem nova oblika globinskih aparativnih masaž.
Elos Vela Shape uporablja sočasno tri metode fizikalnega zdravljenja: infrardečo svetlobo, radiofrekvenco in posebno obliko aparativne masaže z vakumom. Prav zaradi kombinacije teh tehnik gre za globinsko delujočo tehniko zdravljenja, ki pa ob tem ne deluje invazivno in ne povzroča poškodb tkiva (kot npr. liposukcija in subcizija).

Kombinacija opisanih tehnik deluje na vseh nivojih, kjer so opisali spremembe odgovorne za nastanek celulita: na drobno ožilje in limfni obtok, preskrbo podkožnih tkiv s kisikom, presnovo v maščobnih celicah, resorpcijo odvečne tekočine iz medceličnine. Posledica je zmanjšana količina in izboljšana kvaliteta podkožnega maščevja.

Terapijo moramo izvajati dovolj pogosto: potrebnih je vsaj pet terapij, ki jih izvajamo enkrat do dvakrat tedensko, trajajo pa cca. 40 min. Optimalno število terapij je deset, vzdrževalni učinek pa dosežemo z izvajanjem terapije vsaj enkrat mesečno. čas trajanja posamezne terapije je odvisen od velikosti površine, ki jo je potrebno obdelati, kar določimo individualno glede na obseg in razprostranjenost celulita. Med terapijo na mestu izvajanja čutimo toploto in poseben občutek gnetenja – globinsko masažo, kar postaja tem prijetneje čim boljše je tkivo prekrvavljeno. Po nekaj terapijah zmoremo imeti večjo intenziteto vakumske masaže, kar je znak, da se je stanje celulita izboljšalo, vendar pa je intenziteto vseh delujočih učinkov potrebno odmeriti individualno.

S Syneronovim sistemom VELA Shape vam TOREJ ponujamo odlično rešitev v boju s celulitom - brez  operacij.

Velashape®; je prvi medicinski sistem z FDA certifikatom za zmanjševanje obsega in prvi sistem razreda II za odstranjevanje celulita.

Velashape je revolucionarna novost v boju proti celulitu. Podjetju Syneron je uspel edinstveni premik na področju nekirurških in neinvazivnih tretmajev - od nadležnih vboklinic se končno lahko poslovite hitro in temeljito. Po besedah strokovnjakov je osnovni vzrok za nastanek celulita način življenja.

S kombinacijo radiofrekvenčne in infrardeče tehnologije dosežemo podkožje, s čimer pospešimo metabolizem. Dodatne pozitivne učinke prinese sočasna uporaba vakuma in masaže. Svojemu telesu tako privoščimo celostno in neinvazivno razvajanje, koži pa vrnemo izgubljeno prožnost.

Klinične študije dokazujejo, da se obseg zmanjša za povprečno 1,2 do 7,62 cm odvisno od mesta izvajanja tretmaja. Tretma traja od 45 do 60 minut, rezultati so opazni takoj, koža se napne in postane bolj prožna že po prvem tretmaju. Za vidne rezultate prvič v zgodovini proticelulitnih naprav zadoščajo zgolj 4 tretmaji. Ker je med posameznimi obiski dovolj razmak enega tedna, ste lahko že po enem mesecu videti kot v najstniških letih. Zaradi neinvazivnosti tretmajev ni okrevanja, nemudoma se lahko vrnete k običajnim opravilom.

Tretmaji z Velashape so varni in učinkoviti za vse tipe in barve kože. To dokazujejo dolgoletne izkušnje in preko 40 znanstvenih kliničnih študij.

Sistem je narejen tako, da ga lahko terapevt prilagodi lastnostim kože ter pragu bolečine. Običajno boste še uro po tretmaju čutili topel občutek na obdelovanem predelu , pojavi se tudi rahla rdečica.

Zaradi učinkovitosti, zanesljivosti in varnosti sistema Velashape, se lahko postopek izvaja po celem telesu ali samo na kritičnih predelih. Običajno se tretma izvaja na stegnih, mečih, zadnjici, ledvenem predelu, trebuhu, rokah in podbradku. S kombinacijo štirih tehnologij bo vaša kožet zopet čvrsta in gladka tam kjer boste želeli.
Aparate uporabljamo samostojno ali v kombinaciji s kozmetičnimi proizvodi (peeling-i, maske za telo, anticelulitne ampule…) in anticelulitnimi masažami.

Za Vas smo pripravili odlične anticelulitne programe, ki zanesljivo dajejo rezultate. Kakšna kombincija je za Vas najprimernejša, svetuje kozmetičarka glede na stadij celulita (I-IV).