Akcije, novosti

8 vrhunskih tehnologij za hujšanje in odpravo celulita

Do popolne postave s pomočjo centra Perfect Body

 

V medicinsko estetskem centru Perfect Body  ti bo strokovna ekipa za oblikovanje telesa sestavila  individualen program s pomočjo kombinacije 8 najučinkovitejših tehnologij za odpravo odvečnih kilogramov, celulita in preoblikovanje telesatako, da je rezultat zagotovljen:

 

 

1.      Uspešna anticelulitna terapija z Vela Shape aparatom deluje na sinergiji 4 tehnologij, istočasno vključuje masažo, gretje tkiva z infrardečo svetlobo, vakum ter bipolarno radiofrekvenco. Z vakumom, masažo ter vrtljivimi valjčki pospešimo mikrocirkulacijo, vakum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa.

2.       Za tretma hujšanja in odprave maščobnih oblog je najbolj priporočljiva metoda ultrazvočne inverzne osmoze –nekirurška kavitacija, ki na podlagi ultrazvoka spodbuja sproščanje maščobe iz maščobnih celic in daje hitre in trajne rezultate. S pomočjo ultrazvočne inverzne osmoze bomo odpravili lokalizirano maščobo  na trebuhu ter na zunanji in notranji strani stegen in pasu. Gre za potrjeno alternativno metodo tradicionalni kirurški liposukciji brez reza, povojev, anestezije in dolgega okrevanja. Rezultat je trajna odprava maščobnih oblog.

3.       Za preoblikovanje telesa pa priporočamo LPG  lipomasažo , ki zmehča tkivo, pospeši delovanje limfe, poveča elastičnost vezivnega tkiva in pomaga pri zmanjšanju maščobnih celic ter izboljšuje tonus kože in odpravlja celulit, s pomočjo večje prekrvavitve in pospešene presnove. Rezultat lipomasaže pri zmanjšanju maščobnih oblog je odprava maščobe - aktivacija lipolize povečana za 70 %.

4.       Čvrsto kožo in boljši tonus pa bomo dosegli s pomočjo radiofrekvence , ki je neinvazivna tehnika in s pomočjo radiofrekvenčne energije povzroči segrevanje globljih plasti kože ter na tak način uspešno razgrajuje maščobne obloge in višek celulita.

5.       Z injekcijsko lipolizo je mogoče doseči lokalno topljenje maščob, ki jih telo nato izloči po naravni poti. Maščobne obloge se torej zmanjšajo, telo se preoblikuje ter dobi nove linije, koža nad odpravljeno maščobo se skrči in površina postane bolj gladka. Lipoliza je zelo primerna za odpravo maščobnih oblog na trebuhu, rokah in jahalnih hlačah ter podbradku.

6.       Elektrostimulacija stimulira prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Tako se zmanjša obseg na kritičnih delih telesa. Deluje na mišice in čvrsti tkivo, ki je zaradi celulitnega stanja izgubilo tonus in prožnost, ter s tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo, istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo.

7.       Body wrapping je terapija, pri kateri z anticelulitno kremo namažemo kritične predele telesa, ter jih nato ovijemo v folijo. S pomočjo le te, se ob telesu ustvarja toplota, ki širi pore tako, da lahko anticelulitna krema prodre v globlje plasti kože kjer se nahaja maščoba.

8.       Anticelulitna masaža vključuje tehnike limfne drenaže, ki spodbujajo izločanje odvečnih tekočin v telesu in izboljšujejo prekrvavitev ter razbija trdovraten celulit

 

Katera tehnologija za učinkovito odpravo maščobe in celulita je za vas najprimernejša, da dosežete vitko postavo in telo oblikovano po vaši želji, bo pokazala analiza telesa in definiranje tipa kože.

 

 

V centru Perfect Body vam v ta namen ponujamo BREZPLAČEN in NEOBVEZUJOČ pregled na katerega se preprosto naročite na telefonski številki 031 760 280 ali nam pišete na e-mail naslov: info@perfectbody.si